Published on oktober 20th, 2012 | by skep

Intens

Eline Veerman is net veertig en heeft al alles wat haar hart begeert: een interessante baan, een mooi appartement, een krachtig en positief karakter én Mark, de liefde van haar leven. Hij is de man waarvan ze weet dat hij voor haar, en zij voor hem bestemd is. Er is maar één probleem: Mark heeft zijn leven al aan een andere vrouw gegeven en kan zich daar niet zomaar van losmaken. Eline en Mark blijven elkaar steeds onverwachts tegenkomen, alsof het lot met hen speelt. Ze voelen hoe de aantrekkingkracht tussen hun twee groter blijft worden. Beiden lijken ze gevangen te zitten in de onmogelijkheid van deze situatie. Het slaat een alsmaar groter gat in hun hart. Voor Eline lijkt er maar één oplossing te zijn: een leven zonder haar geliefde Mark. Maar is dat een keuze als je diep in je hart weet dat hij de lotsbestemming van je leven is?

SKEP co produceerde en financierde deze Nederlandse speelfilm. Informatie op www.intensdefilm.nl

Tags: , , , ,


About the AuthorBack to Top ↑
 • Wat is REURING?

  REURING zelfst.naamw. (v.) Uitspraak:   [‘rørɪŋ] onrust, drukte Voorbeelden:   `Veel jongeren houden van de gezellige reuring op festivals.`, `Je maakt reuring omdat je iets te vertellen hebt; aan consumenten, aan medewerkers of aan de hele stad.`

 • Partners en opdrachtgevers

 • Actueel

 • Contact

  REURING
  Bovendorpsstraat 2
  7038 CJ Zeddam
  info@reuring.nu

 • Recent