Events

Published on maart 11th, 2014 | by skep

0

MengelMoes

MengelMoes is een samensmelting van tientallen winkels in één pand. Veelal lokale ondernemers die een bijzonder product of dienst bieden.  SKEP heeft de winkelformule MengelMoes ontwikkeld en draagt zorg voor de marketing & pr. MengelMoes is gevestigd in Silvolde aan de Ulftseweg 87.

SKEP gaat verder: in het najaar van 2014 zal het concept MengelMoes ook in andere plaatsen van start gaan. Meer informatie op www.mengelmoes.nl

 

Tags: ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • Wat is REURING?

  REURING zelfst.naamw. (v.) Uitspraak:   [‘rørɪŋ] onrust, drukte Voorbeelden:   `Veel jongeren houden van de gezellige reuring op festivals.`, `Je maakt reuring omdat je iets te vertellen hebt; aan consumenten, aan medewerkers of aan de hele stad.`

 • Partners en opdrachtgevers

 • Actueel

 • Contact

  REURING
  Bovendorpsstraat 2
  7038 CJ Zeddam
  info@reuring.nu

 • Recent