Productie

Published on april 22nd, 2014 | by skep

0

Tactus Symposium

In opdracht van Tactus Verslavingszorg heeft SKEP Media de ontwikkeling van productie verzorgd van het symposium ‘Straffen of Behandelen’. Een talkshow in DWDD setting vanuit Theater Orpheus Apeldoorn, die live werd gestreamd via internet.

Het vraagstuk: hoe creëren we op vernieuwende wijze een symposium, waar kennis en discussie centraal staat, en die voor een zo groot mogelijke doelgroep bereikbaar wordt. Op een laagdrempelige en vermakelijke manier.  Kortom: kennisdeling!

De oplossing: een symposium in de vorm vane en talkshow, waarin prominente gasten met elkaar discussiëren op een vraagstuk. Het spannende live element zorgt ervoor dat de tafelgasten scherp staan (het kan tenslotte niet over), en het internet zorgt voor een wereldwijde verspreiding van de kennis en discussie over het onderwerp: straffen of behandelen van verslaving in de strafketen.

Presentatie was in handen van Fons de Poel. Voor organisaties is deze manier van kennisdeling waardevol: iedereen kan live bijwonen via internet, maar ook later kan het symposium worden terug gekeken via YouTube.

 

 

Tags: , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • Wat is REURING?

  REURING zelfst.naamw. (v.) Uitspraak:   [‘rørɪŋ] onrust, drukte Voorbeelden:   `Veel jongeren houden van de gezellige reuring op festivals.`, `Je maakt reuring omdat je iets te vertellen hebt; aan consumenten, aan medewerkers of aan de hele stad.`

 • Partners en opdrachtgevers

 • Actueel

 • Contact

  REURING
  Bovendorpsstraat 2
  7038 CJ Zeddam
  info@reuring.nu

 • Recent