Presentatie

Published on mei 16th, 2014 | by skep

0

AVROTROS Junior Dance

Voor AVROTROS heb ik (te gekke!) gastrol mogen spelen in de overvallen voor het programma Junior Dance. Kinderen die auditie hebben gedaan voor dit programma worden middels een ‘prank’ hiervan op de hoogte gebracht. In 3 van deze verborgen camera overvallen mocht ik los gaan in een gastrol…hieronder vind je de 3 overvallen op een rijtje:

Tags: ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • Wat is REURING?

  REURING zelfst.naamw. (v.) Uitspraak:   [‘rørɪŋ] onrust, drukte Voorbeelden:   `Veel jongeren houden van de gezellige reuring op festivals.`, `Je maakt reuring omdat je iets te vertellen hebt; aan consumenten, aan medewerkers of aan de hele stad.`

 • Partners en opdrachtgevers

 • Actueel

 • Contact

  REURING
  Bovendorpsstraat 2
  7038 CJ Zeddam
  info@reuring.nu

 • Recent