Published on augustus 31st, 2014 | by skep

Junior Song Festival

In Junior Song Festival worden de finalisten op originele manier overvallen met het nieuws dat ze door zijn naar de live shows. Zo ook Sem: hij werd verrast door op school mee te doen in een commercial voor een nieuw fruitdrankje. En ik speelde regisseur!

Naast deze leuke gastrol heb ik het publiek van de tweede liveshow mogen opwarmen (lees: gek maken) met deze hysterie als gevolg:

http://www.npo.nl/junior-songfestival-2014/20-09-2014/AT_2021386

 


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • Wat is REURING?

  REURING zelfst.naamw. (v.) Uitspraak:   [‘rørɪŋ] onrust, drukte Voorbeelden:   `Veel jongeren houden van de gezellige reuring op festivals.`, `Je maakt reuring omdat je iets te vertellen hebt; aan consumenten, aan medewerkers of aan de hele stad.`

 • Partners en opdrachtgevers

 • Actueel

 • Contact

  REURING
  Bovendorpsstraat 2
  7038 CJ Zeddam
  info@reuring.nu

 • Recent