Published on september 19th, 2014 | by skep

Kinderen voor Kinderen in Carré

Kinderen voor Kinderen bestaat dit jaar 35 jaar. En dat wordt gevierd met 4 live concerten in Koninklijk Theater Carré! SKEP verzorgt in opdracht van VARABNN de productie van dit geweldige festijn in Carre op 11 & 12 oktober 2014. Presentatie is in handen van Diewertje Blok en Lex Een beetje sfeer proeven? Bekijk de nieuwe videoclip hieronder:

Tags: , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • Wat is REURING?

  REURING zelfst.naamw. (v.) Uitspraak:   [‘rørɪŋ] onrust, drukte Voorbeelden:   `Veel jongeren houden van de gezellige reuring op festivals.`, `Je maakt reuring omdat je iets te vertellen hebt; aan consumenten, aan medewerkers of aan de hele stad.`

 • Partners en opdrachtgevers

 • Actueel

 • Contact

  REURING
  Bovendorpsstraat 2
  7038 CJ Zeddam
  info@reuring.nu

 • Recent