Published on mei 3rd, 2016 | by skep

Youngtimer Event

Met ingang van 2015 zal Forever Young plaats vinden bij Classic Park in Boxtel. Ook hebben we gekozen voor een vast moment ieder jaar: de zondag van het Hemelvaartsweekend. In 2015 is dit zondag 17 mei. We verwelkomen je graag op het leukste auto evenement van Nederland!

Forever Young is het jaarlijkse evenement voor youngtimers: auto’s uit de jaren 70/80/90.  SKEP verzorgt sinds editie 1 (2012) de productie en samenstelling van dit auto evenement van eerste idee tot PR, website en event productie. Forever Young trekt zo’n 3000 autoliefhebbers uit heel het land, en meer dan 1000 youngtimers.

Alle informatie op www.youngtimerevent.com.

Tags: , , , , , , ,


About the AuthorBack to Top ↑
 • Wat is REURING?

  REURING zelfst.naamw. (v.) Uitspraak:   [‘rørɪŋ] onrust, drukte Voorbeelden:   `Veel jongeren houden van de gezellige reuring op festivals.`, `Je maakt reuring omdat je iets te vertellen hebt; aan consumenten, aan medewerkers of aan de hele stad.`

 • Partners en opdrachtgevers

 • Actueel

 • Contact

  REURING
  Bovendorpsstraat 2
  7038 CJ Zeddam
  info@reuring.nu

 • Recent