Productie

Published on september 29th, 2014 | by skep

0

Crew Catering Omroep Gelderland

Bij het nieuwe Omroep Gelderland programma ‘In Koor’ (najaar 2014 op de buis) heeft SKEP tijdens de auditie rondes in Radio Kootwijk – last minute! – de catering van koffie, thee & fris verzorgd. Tijdens het auditie weekend kwamen meer dan 1000 koorleden auditie doen in het fantastische zendgebouw. Er zijn meer dan 4000 consumpties genuttigd door kandidaten & crew!

Tags: , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • Wat is REURING?

  REURING zelfst.naamw. (v.) Uitspraak:   [‘rørɪŋ] onrust, drukte Voorbeelden:   `Veel jongeren houden van de gezellige reuring op festivals.`, `Je maakt reuring omdat je iets te vertellen hebt; aan consumenten, aan medewerkers of aan de hele stad.`

 • Partners en opdrachtgevers

 • Actueel

 • Contact

  REURING
  Bovendorpsstraat 2
  7038 CJ Zeddam
  info@reuring.nu

 • Recent