Webredactie Tactus: drankendrugs.nl

In opdracht van Tactus Verslavingszorg hebben we in de periode 2012/2013 de webredactie verzorgd van de website drankendrugs.nl. Deze website is gericht op het informeren van jongeren over middelengebruik, met als doel het gebruik zoveel mogelijk te beperken. De website is op dit moment nog steeds in gebruik en bereikbaar via www.drankendrugs.nl

Tags: , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • Wat is REURING?

  REURING zelfst.naamw. (v.) Uitspraak:   [‘rørɪŋ] onrust, drukte Voorbeelden:   `Veel jongeren houden van de gezellige reuring op festivals.`, `Je maakt reuring omdat je iets te vertellen hebt; aan consumenten, aan medewerkers of aan de hele stad.`

 • Partners en opdrachtgevers

 • Actueel

 • Contact

  REURING
  Bovendorpsstraat 2
  7038 CJ Zeddam
  info@reuring.nu

 • Recent