Published on mei 21st, 2014 | by skep

Zomer in Gelderland

Zomer in Gelderland is inmiddels een begrip geworden in de provincie: tijdens de zomermaanden toert Omroep Gelderland door de provincie met een dagelijks live programma vanaf een dorpsplein. Presentatie: Angelique Kruger. Sinds 2012 draagt SKEP bij in productie & redactie. Van het selecteren van geschikte plaatsen, begeleiding van teamleden tot het plannen van opnameschema’s en schrijven van draaiboeken. Meer informatie op de website www.zomeringelderland.nl

Tags: , ,


About the AuthorBack to Top ↑
 • Wat is REURING?

  REURING zelfst.naamw. (v.) Uitspraak:   [‘rørɪŋ] onrust, drukte Voorbeelden:   `Veel jongeren houden van de gezellige reuring op festivals.`, `Je maakt reuring omdat je iets te vertellen hebt; aan consumenten, aan medewerkers of aan de hele stad.`

 • Partners en opdrachtgevers

 • Actueel

 • Contact

  REURING
  Bovendorpsstraat 2
  7038 CJ Zeddam
  info@reuring.nu

 • Recent