Published on december 1st, 2014 | by skep

Samen voor de Voedselbank

Alle regionale omroepen van Nederland slaan in december de handen ineen om samen met hun  luisteraars, kijkers en webbezoekers zoveel mogelijk levensmiddelen in  te zamelen voor mensen die afhankelijk zijn van de Voedselbank. In de  weken voor Kerst, van maandag 8 december tot en met vrijdag 19 december, staan de uitzendingen van alle regionale omroepen in het teken van de  actie ‘Samen voor de Voedselbank’. En Omroep Gelderland doet natuurlijk  mee! SKEP is deel van het redactieteam, en probeert in de laatste weken zoveel mogelijk mensen te enthousiasmeren om gave en bijzondere acties op touw te zetten voor dit bijzondere doel.

Tags: , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • Wat is REURING?

  REURING zelfst.naamw. (v.) Uitspraak:   [‘rørɪŋ] onrust, drukte Voorbeelden:   `Veel jongeren houden van de gezellige reuring op festivals.`, `Je maakt reuring omdat je iets te vertellen hebt; aan consumenten, aan medewerkers of aan de hele stad.`

 • Partners en opdrachtgevers

 • Actueel

 • Contact

  REURING
  Bovendorpsstraat 2
  7038 CJ Zeddam
  info@reuring.nu

 • Recent