NTR Knoop Gala 2014

Verstandelijk gehandicapten mogen samen optreden met hun idool, zoals Frans Duijts, Chef’ Special, Wibi Soerjadi, Douwe Bob, Nielson, Giovanca en Guus Meeuwis. De opnames vonden plaats op dinsdagavond 9 december in het Koninklijk Theater Carré, en de artiesten ze werden begeleid door het prachtige Metropole Orkest. De presentatie is in handen van Paul de Leeuw. In de ‘green room’ zal Jim Bakkum interviews houden met de artiesten. SKEP was verantwoordelijk voor de backstage productie: kleedkamers, productiekantoor, catering, parkeerbeheer, accreditatie, artiesten begeleiding en ga zo maar door. Op 30 december op de buis: het Knoop Gala!

Tags: ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • Wat is REURING?

  REURING zelfst.naamw. (v.) Uitspraak:   [‘rørɪŋ] onrust, drukte Voorbeelden:   `Veel jongeren houden van de gezellige reuring op festivals.`, `Je maakt reuring omdat je iets te vertellen hebt; aan consumenten, aan medewerkers of aan de hele stad.`

 • Partners en opdrachtgevers

 • Actueel

 • Contact

  REURING
  Bovendorpsstraat 2
  7038 CJ Zeddam
  info@reuring.nu

 • Recent