Events

Published on februari 11th, 2015 | by skep

0

Dag van de Gelderse Traditie

‘Een wagen vol verhalen’ is een project om verhalen over tradities en gebruiken in Gelderland te verzamelen en te bewaren. Het project is een initiatief van Gelders Erfgoed en Omroep Gelderland, maar het publiek vult de site. De verhalen, de foto’s, de filmpjes en geluidsfragmenten van de mensen die de tradities en gebruiken kennen, maken van de site een mooie verzamelplaats.

Maar er is meer: op zaterdag 27 juni 2015 komen deze tradities tot leven. Bij het Openlucht Museum in Arnhem vindt dan de Dag van de Gelderse Traditie plaats. Een dag waarop Gelderse tradities, verhalen en gebruiken beleefd kunnen worden. Van ambachten, streekverhalen en gerechten tot het dagelijks leven, muziek en feest. De traditie wordt letterlijk tot leven gebracht, voor jong en oud!

In opdracht van Omroep Gelderland & Gelders Erfgoed verzorgt SKEP de organisatie van dit evenement. Zowel event productie als marketing & pr vallen onder onze hoede. Schrijf ‘m dus maar vast in je agenda: zaterdag 27 juni 2015, Dag van de Gelderse Traditie!

Tags: , , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • Wat is REURING?

  REURING zelfst.naamw. (v.) Uitspraak:   [‘rørɪŋ] onrust, drukte Voorbeelden:   `Veel jongeren houden van de gezellige reuring op festivals.`, `Je maakt reuring omdat je iets te vertellen hebt; aan consumenten, aan medewerkers of aan de hele stad.`

 • Partners en opdrachtgevers

 • Actueel

 • Contact

  REURING
  Bovendorpsstraat 2
  7038 CJ Zeddam
  info@reuring.nu

 • Recent