Published on juni 15th, 2016 | by skep

Zomer in Gelderland 2016

Ook dit jaar mogen we weer bijdragen aan hét zomerprogramma van Omroep Gelderland: Zomer in Gelderland!  In de maand augustus gaat Omroep Gelderland het zesde seizoen maken van het vrolijke programma Zomer in Gelderland: een dagelijks live programma, vanaf het plein van een dorp of stad uit de provincie Gelderland. Vanaf maandag 3 augustus staan we elke dag in een andere plaats, vijf dagen in de week, gedurende 4 weken . Presentatie is in handen van Angelique Kruger.

 

 

 

Tags: , , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
  • Wat is REURING?

    REURING zelfst.naamw. (v.) Uitspraak:   [‘rørɪŋ] onrust, drukte Voorbeelden:   `Veel jongeren houden van de gezellige reuring op festivals.`, `Je maakt reuring omdat je iets te vertellen hebt; aan consumenten, aan medewerkers of aan de hele stad.`

  • Partners en opdrachtgevers

  • Actueel

  • Recent

  • Facebook