Published on september 14th, 2016 | by skep

Kinderen voor Kinderen

Ook in 2016 mogen we weer meewerken aan de spetterende show van Kinderen voor Kinderen 37. Niet alleen Live in Concert, ook de productie van de videoclip zal dit jaar met medewerking van SKEP tot stand komen. Release van de videoclip in augustus 2016. Live in Concert 37 zal dit jaar in Haarlem zijn, in de prachtige Philharmonie.  Het concert zal op 14/15 oktober worden opgenomen.

Tags: , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • Wat is REURING?

  REURING zelfst.naamw. (v.) Uitspraak:   [‘rørɪŋ] onrust, drukte Voorbeelden:   `Veel jongeren houden van de gezellige reuring op festivals.`, `Je maakt reuring omdat je iets te vertellen hebt; aan consumenten, aan medewerkers of aan de hele stad.`

 • Partners en opdrachtgevers

 • Actueel

 • Contact

  REURING
  Bovendorpsstraat 2
  7038 CJ Zeddam
  info@reuring.nu

 • Recent