Published on september 10th, 2016 | by skep

Allerhande Kerstfestival

Voor een kerst om nooit te vergeten…

Het Allerhande Kerstfestival is een sfeervol foodfestival dat gaat over proeven. Drie dagen lang een feest van inspiratie over eten & drinken. Het hele kerstmenu komt aan bod; van voor- tot nagerecht, van borrel tot ontbijt. Er zijn kookworkshops en demonstraties. Maar er is ook live-muziek, een uitnodigend schaatsplein met winterse lekkernijen en er zijn allerlei leuke kinderactiviteiten. Het Allerhande Kerstfestival is een inspirerende menukaart voor een zorgeloze kerst. Een kerst om nooit te vergeten!

SKEP is ook in 2016 voor Xsaga werkzaam in het productieteam van het festival, dat plaats vindt bij het Spoorwegmuseum op 9,10 & 11 december. Alle info is terug te vinden op www.allerhandekerstfestival.nl

Tags: , , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • Wat is REURING?

  REURING zelfst.naamw. (v.) Uitspraak:   [‘rørɪŋ] onrust, drukte Voorbeelden:   `Veel jongeren houden van de gezellige reuring op festivals.`, `Je maakt reuring omdat je iets te vertellen hebt; aan consumenten, aan medewerkers of aan de hele stad.`

 • Partners en opdrachtgevers

 • Actueel

 • Contact

  REURING
  Bovendorpsstraat 2
  7038 CJ Zeddam
  info@reuring.nu

 • Recent