Events

Published on februari 6th, 2016 | by skep

0

EO Jongerendag 2016

Op zaterdag 4 juni stond GelreDome in het teken van de EO Jongerendag. Meer dan 25.000 jongeren bezochten dit inmiddels gevestigde evenement waarin Jezus centraal staat. Verbondenheid, openheid, respect en liefde zijn de trefwoorden van de EO Jongerendag, die inmiddels al meer dan 40 jaar bestaat.

SKEP droeg bij aan deze productie, door de begeleiding van artiesten van backstage naar stage, en vormde hierbij de schakel tussen artiestenbegeleiders & stage manager. Communicatie en snel kunnen schakelen zijn hierbij de kern elementen.

Tags: , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • Wat is REURING?

  REURING zelfst.naamw. (v.) Uitspraak:   [‘rørɪŋ] onrust, drukte Voorbeelden:   `Veel jongeren houden van de gezellige reuring op festivals.`, `Je maakt reuring omdat je iets te vertellen hebt; aan consumenten, aan medewerkers of aan de hele stad.`

 • Partners en opdrachtgevers

 • Actueel

 • Contact

  REURING
  Bovendorpsstraat 2
  7038 CJ Zeddam
  info@reuring.nu

 • Recent