In de streektaalquiz Alles Plat testen we de dialect-kennis van de Ge..." /> Alles Plat – REURING

Published on september 1st, 2017 | by Mike van Moorselaar

Alles Plat

In de streektaalquiz Alles Plat testen we de dialect-kennis van de Gelderlander en spijkeren we de kijker meteen even bij! Iedereen week worden twee kandidaten uit verschillende streken uit de provincie in de studio aan de tand gevoeld over hun kennis van het Gelders dialect. De winnaar gaat naar huis met de nu al legendarische mand vol streekproducten! Presentator is niemand minder dan Alberto himself. Voor SKEP dus weer een onwijs leuke nieuwe uitdaging! 16 afleveringen zijn reeds in de studio opgenomen, en de geluiden over een nieuwe reeks afleveringen voor volgend seizoen zijn veelbelovend!

Tags: ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • Wat is REURING?

  REURING zelfst.naamw. (v.) Uitspraak:   [‘rørɪŋ] onrust, drukte Voorbeelden:   `Veel jongeren houden van de gezellige reuring op festivals.`, `Je maakt reuring omdat je iets te vertellen hebt; aan consumenten, aan medewerkers of aan de hele stad.`

 • Partners en opdrachtgevers

 • Actueel

 • Contact

  REURING
  Bovendorpsstraat 2
  7038 CJ Zeddam
  info@reuring.nu

 • Recent