De Museumweek was een succes! SKEP heeft in opdracht van Xsaga mee mo..." /> Nationale Museumweek 2017 – SKEP

Published on april 19th, 2017 | by Mike van Moorselaar

Nationale Museumweek 2017

De Museumweek was een succes! SKEP heeft in opdracht van Xsaga mee mogen werken aan een mooie week vol museum op locatie. Zo werd het meisje Yde weer tot leven gebracht, in Assen stond de Gouden Letterkast uit het Nationaal Onderwijsmuseum op het Statenplein en in Dordrecht straalde de Ploeger uit Helmond op het Havenplein. We kunnen terug kijken op een week verdiende aandacht voor Ons Echte Goud!

Tags: , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
  • Wat is REURING?

    REURING zelfst.naamw. (v.) Uitspraak:   [‘rørɪŋ] onrust, drukte Voorbeelden:   `Veel jongeren houden van de gezellige reuring op festivals.`, `Je maakt reuring omdat je iets te vertellen hebt; aan consumenten, aan medewerkers of aan de hele stad.`

  • Partners en opdrachtgevers

  • Actueel

  • Recent

  • Facebook