Op tweede Paasdag was er weer de AH Buitendag: een kijkje bij de boer..." /> AH Buitendag – REURING

Published on april 19th, 2017 | by Mike van Moorselaar

AH Buitendag

Op tweede Paasdag was er weer de AH Buitendag: een kijkje bij de boer! Productie door Xsaga; REURING mocht er aan meewerken. Het evenement heeft op 70 locaties door heel het land meer dan 80.000 bezoekers mogen verwelkomen. REURING is trots mee te hebben gewerkt aan deze prachtige en professionele productie.

Tags: , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • Wat is REURING?

  REURING zelfst.naamw. (v.) Uitspraak:   [‘rørɪŋ] onrust, drukte Voorbeelden:   `Veel jongeren houden van de gezellige reuring op festivals.`, `Je maakt reuring omdat je iets te vertellen hebt; aan consumenten, aan medewerkers of aan de hele stad.`

 • Partners en opdrachtgevers

 • Actueel

 • Contact

  REURING
  Bovendorpsstraat 2
  7038 CJ Zeddam
  info@reuring.nu

 • Recent