Op tweede Paasdag de allereerste AH Buitendag: een kijkje bij de boer..." /> AH Buitendag 2017 – SKEP

Published on april 19th, 2017 | by Mike van Moorselaar

AH Buitendag 2017

Op tweede Paasdag de allereerste AH Buitendag: een kijkje bij de boer! Productie door Xsaga; SKEP mocht er aan meewerken. Het evenement heeft op 70 locaties door heel het land meer dan 80.000 bezoekers mogen verwelkomen. SKEP is trots mee te hebben gewerkt aan deze prachtige en professionele productie.

SKEP was in de voorbereiding verantwoordelijk voor de locatie opbouw en tijdens het event voor alle bedrijven uit Brabant die zich hadden aangemeld. Een geslaagde dag met een schitterend resultaat! 

Tags: , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
  • Wat is REURING?

    REURING zelfst.naamw. (v.) Uitspraak:   [‘rørɪŋ] onrust, drukte Voorbeelden:   `Veel jongeren houden van de gezellige reuring op festivals.`, `Je maakt reuring omdat je iets te vertellen hebt; aan consumenten, aan medewerkers of aan de hele stad.`

  • Partners en opdrachtgevers

  • Actueel

  • Recent

  • Facebook