Published on april 26th, 2017 | by Mike van Moorselaar

Youngtimer Event

Nog even en het is weer zo ver, Youngtimer Event 2018! Dit jaar op een geheel nieuwe locatie! Youngtimer Event vindt dit jaar plaats in en om de NDSM Loods met een grootte van meer dan 7500m2 (!). De voormalige scheepswerf in Amsterdam kent een rijke historie. Tegenwoordig is NDSM een populaire festival locatie: creatief, rauw en met veel karakter.
REURING is met haar team volop bezig met de voorbereidingen, om er op 27 mei weer een prachtig event neer te zetten!

Tags: , , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • Wat is REURING?

  REURING zelfst.naamw. (v.) Uitspraak:   [‘rørɪŋ] onrust, drukte Voorbeelden:   `Veel jongeren houden van de gezellige reuring op festivals.`, `Je maakt reuring omdat je iets te vertellen hebt; aan consumenten, aan medewerkers of aan de hele stad.`

 • Partners en opdrachtgevers

 • Actueel

 • Contact

  REURING
  Bovendorpsstraat 2
  7038 CJ Zeddam
  info@reuring.nu

 • Recent