Ook dit jaar organiseert SKEP het Youngtimer Event. Dit jaar op  zon..." /> Youngtimer Event 2017 – SKEP

Events

Published on april 26th, 2017 | by Mike van Moorselaar

0

Youngtimer Event 2017

Ook dit jaar organiseert SKEP het Youngtimer Event. Dit jaar op  zondag 11 juni in prachtige Doetinchem. De voorbereidingen zijn in volle gang en we hebben hoge verwachtingen van de editie van 2017! Voor meer informatie kijk op www.youngtimerevent.com.

Tags: , , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
  • Wat is REURING?

    REURING zelfst.naamw. (v.) Uitspraak:   [‘rørɪŋ] onrust, drukte Voorbeelden:   `Veel jongeren houden van de gezellige reuring op festivals.`, `Je maakt reuring omdat je iets te vertellen hebt; aan consumenten, aan medewerkers of aan de hele stad.`

  • Partners en opdrachtgevers

  • Actueel

  • Recent

  • Facebook