Published on september 4th, 2018 | by Jojanneke Radstake

Zomer in Gelderland

Zomer in Gelderland is dé vrolijke zomershow van Omroep Gelderland. Elke werkdag live meercamera, elke aflevering vanuit een andere plaats in Gelderland. Ook dit jaar heeft REURING een bijdrage mogen leveren in zowel productie als presentatie. Het programma toerde de hele maand augustus langs 20 verschillende plaatsen in de provincie Gelderland.


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • Wat is REURING?

  REURING zelfst.naamw. (v.) Uitspraak:   [‘rørɪŋ] onrust, drukte Voorbeelden:   `Veel jongeren houden van de gezellige reuring op festivals.`, `Je maakt reuring omdat je iets te vertellen hebt; aan consumenten, aan medewerkers of aan de hele stad.`

 • Partners en opdrachtgevers

 • Actueel

 • Contact

  REURING
  Bovendorpsstraat 2
  7038 CJ Zeddam
  info@reuring.nu

 • Recent