Published on september 14th, 2017 | by Jojanneke Radstake

AH Sportfestijn

In het weekend van 9 & 10 september 2017 stond het AH Sportfestijn in Den Haag op het programma. Productie lag in handen van Xsaga, en SKEP werkte hier aan mee!

Helaas is op zaterdagochtend vanuit Albert Heijn besloten het Sportfestijn af te gelasten, vanwege het slechte weer. Een enorme teleurstelling voor alle betrokken partijen. Vol goede moed kijken we dan ook uit naar volgend jaar, wanneer hopelijk de officiële eerste editie van het AH Sportfestijn in het zonnetje geopend kan worden!


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • Wat is REURING?

  REURING zelfst.naamw. (v.) Uitspraak:   [‘rørɪŋ] onrust, drukte Voorbeelden:   `Veel jongeren houden van de gezellige reuring op festivals.`, `Je maakt reuring omdat je iets te vertellen hebt; aan consumenten, aan medewerkers of aan de hele stad.`

 • Partners en opdrachtgevers

 • Actueel

 • Contact

  REURING
  Bovendorpsstraat 2
  7038 CJ Zeddam
  info@reuring.nu

 • Recent