Published on november 17th, 2019 | by REURING

KLM100

KLM viert haar 100e verjaardag! In opdracht van XSAGA heeft REURING een bijdrage geleverd aan de productie van de KLM100 Experience Dagen. Een megalomaan project, waarin medewerkers en relaties met elkaar de verjaardag van Nederlands eerste luchtvaartmaatschappij op bijzondere manier hebben kunnen vieren.


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • Wat is REURING?

  REURING zelfst.naamw. (v.) Uitspraak:   [‘rørɪŋ] onrust, drukte Voorbeelden:   `Veel jongeren houden van de gezellige reuring op festivals.`, `Je maakt reuring omdat je iets te vertellen hebt; aan consumenten, aan medewerkers of aan de hele stad.`

 • Partners en opdrachtgevers

 • Actueel

 • Contact

  REURING
  Bovendorpsstraat 2
  7038 CJ Zeddam
  info@reuring.nu

 • Recent