Published on november 17th, 2019 | by REURING

Museumkids Awards

In opdracht van Museumvereniging &  Thera Productions draagt REURING bij in de productie en presentatie van de Museumkids Awards. Museumkids is het platform waar kinderen worden uitgedaagd om musea te bezoeken en musea worden gemotiveerd om zo Kids Proof mogelijk te zijn. Ieder jaar worden prijzen uitgereikt aan de beste inspecteurs én musea!

 


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • Wat is REURING?

  REURING zelfst.naamw. (v.) Uitspraak:   [‘rørɪŋ] onrust, drukte Voorbeelden:   `Veel jongeren houden van de gezellige reuring op festivals.`, `Je maakt reuring omdat je iets te vertellen hebt; aan consumenten, aan medewerkers of aan de hele stad.`

 • Partners en opdrachtgevers

 • Actueel

 • Contact

  REURING
  Bovendorpsstraat 2
  7038 CJ Zeddam
  info@reuring.nu

 • Recent