Events

Published on september 21st, 2012 | by skep

0

Motopia

Sinds 2013 produceert SKEP in opdracht van Nation Events het motor evenement Motopia. Op zondag 11 mei 2014 staat  het DRU Complex in Ulft geheel in het teken van choppers, tourmotoren, racers, customs, crossmotoren, scooters, brommers, solexen en alle andere soorten gemotoriseerde tweewielers tijdens Motopia! Zowel moderne als klassieke motoren zijn vertegenwoordigd. Meer informatie op www.motopia.nl

Tags: , ,


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
 • Wat is REURING?

  REURING zelfst.naamw. (v.) Uitspraak:   [‘rørɪŋ] onrust, drukte Voorbeelden:   `Veel jongeren houden van de gezellige reuring op festivals.`, `Je maakt reuring omdat je iets te vertellen hebt; aan consumenten, aan medewerkers of aan de hele stad.`

 • Partners en opdrachtgevers

 • Actueel

 • Contact

  REURING
  Bovendorpsstraat 2
  7038 CJ Zeddam
  info@reuring.nu

 • Recent